Tel. 0183 - 510779Openingstijden 08 - 20u (ma t/m za)
onze vermelding op www.keurmerk.info
Menu

Worteldoek leggen

Worteldoek leggen

Worteldoek leggen kunt u eenvoudig zelf doen.
Het worteldoek wordt geleverd als pakket van 5x2m of als rol van 100m lengte, al naar gelang uw bestelling.
Onderstaand geven wij u een leginstructie voor beide opties.

Worteldoek pakket 5x2m leggen

Allereerst dient u zorg te dragen voor een redelijk vlakke ondergrond, hierop spreidt u het worteldoek.
Het doek dient u uit te spreiden over de volledige oppervlakte van de te bedekken oppervlakte, voor het beste resultaat dient u het doek ook langs de opstaande randen aan te brengen, dus de dikte van het grind. Afsnijden van overtollig doek kunt u eenvoudig realiseren met bv een staleymes, strakhouden van het doek vergemakkelijkt hierbij het afsnijden.
U dient bij het aanbrengen van het worteldoek een overlap tussen de banen die u maakt van ca 0,5m toepassen, hierdoor ontstaan er geen openingen tussen de verschillende banen.
Ter voorkoming van het weggtrokken worden van het doek tijdens het aanvullen met grind kunt u vast enkele scheppen grind op de hoeken plaatsen na het aanbrengen van het doek.

Worteldoek rol 100m leggen

U dient voor een vlakke ondergrond zorg te dragen, hierdoor kan het doek gemakkelijk geplaatst worden en kan het grind overal met dezelfde dikte worden aangebracht.
Onze rollen worteldoek kennen een lengte van 100m en zijn in verschillende breedten te verkrijgen. U dient deze rollen uiteraard in de langste richting uit te rollen. Afsnijden van overtollig worteldoek kunt u eenvoudig realiseren met bv een staleymes, strakhouden van het doek vergemakkelijkt hierbij het afsnijden. U dient bij het aanbrengen van het worteldoek een overlap tussen de banen die u maakt van ca 0,5m toepassen, hierdoor ontstaan er geen openingen tussen de verschillende banen. Ter voorkoming van wegtrekken van het doek tijdens het aanvullen met grind kunt u vast enkele scheppen grind op de hoeken plaatsen na het aanbrengen van het doek.

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren