Tel. 0183 - 510779Openingstijden 08 - 20u (ma t/m za)
onze vermelding op www.keurmerk.info
Menu

Grind- en zandhandel 

Vd Nobelen; Zandensplit.nl is een gespecialiseerde grind en zandhandel voor bedrijven, hoveniers en particulieren. Wij leveren het grind, zand en splitplaten om uw tuin een duurzame en fraaie uitstraling te geven.  Wij hebben een groot assortiment. heel groot

Zie hieronder een presentatie van ons bedrijf:

 

De meeste zand- en grindhandelaren verkopen niet aan particulieren, waardoor deze nagenoeg altijd uitkomen bij tuincentra of een handelaar in bestratingsmaterialen. Hier liggen de prijzen echter op een hoog niveau.  Zandensplit.nl  levert echter zoals genoemd rechtstreeks aan hoveniers en particulieren tegen een vaste lage prijs. Vanuit onze locatie aan de Waal te Vuren (Gelderland), is dankzij de centrale ligging een goedkope en vlotte levering door geheel Nederland (Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen tegen meerprijs) en Belgisch Vlaanderen mogelijk.

Grind lossen                  Grind in bigbag's

 

Rechstreekse import van grind

Zandensplit.nl importeert zijn grind rechstreeks uit een select aantal groeves binnen Europa. Dit grind bestaat uit de beste keuze materialen. U kunt hierbij denken aan landen als België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan de homogeniteit van het grind op het gebied van kleur en korrelgradering.

Grind makkelijk online bestellen

In onze webwinkel kunt u per soort aangeven hoeveel u wilt bestellen en of u het geleverd wilt krijgen in een bigbag of losgestort.De materialen kunnen niet worden afgehaald, alleen bezorging is mogelijk.
Kortom; Hèt adres voor het online bestellen van grind en zand.

Wij bieden alle producten aan met een prijs per m3. Let u hierop bij een eventueel vergelijk met andere aanbieders, soms worden er prijzen per ton gehanteerd. Deze liggen op een lager niveau, daar voor alle door ons aangeboden materialen geldt dat 1m3 ongeveer 1,6 ton is.

Bezorging Nederland en Belgie

Wij bezorgen door geheel Nederland voor een vast laag tarief! 

Vlaanderen (BE) en de Waddeneilanden / Zeeuws-Vlaanderen (NL) kennen een geringe toeslag, informeert u hier na.