U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Veel Gestelde Vragen

Veelgestelde vragen / FAQ

 

Ik koop een Ultrasone bij Ultrasone Reiniger Benelux,wanneer ontvang ik het product in huis?

Ultrasone Reiniger Benelux levert direct na betaling,dit wil zeggen,betaald de klant met paypal,dan wordt dezelfde dag de bestelling verzonden naar de klant.

Kiest de klant voor Afhalen in Hamont-Achel,dan krijgt de klant direct na het bestellen een email van Ultrasone Reiniger Benelux om een afhaal afspraak te maken.

Betaald een klant doormiddel van een overschrijving,dan kan het wel eens voorkomen dat Ultrasone-Reiniger.be de betaling pas een paar dagen later op haar rekening heeft staan.(met KBC hebben we de ervaring,dat als een klant een overschrijving doet,het ook direct op onze rekening staat)wij verzenden dan ook direct de bestelling.

Hoelang krijg ik garantie op een Ultrasone Reiniger?

Standaard geeft Ultrasone Reiniger Benelux 12 maanden garantie, ook op Demo modellen !

Hoeveel vloeistof moet ik gebruiken in mijn Ultrasone Reiniger?

U moet de Ultrasone Reiniger tot 1 cm onder de rand vullen (dit kan met gewoon kraanwater) of eventueel aangemaakt met een Reinigings vloeistof

Heeft Ultrasone Reiniger Benelux ook een Toonzaal waar de producten te bezichtigen zijn?

Nee , Ultrasone Reiniger Benelux werkt uitsluitend online,om zo de prijzen voor onze klanten zo scherp mogelijk te kunnen houden,wij hoeven dus geen dure Toonzaal te huren en deze kosten aan onze klanten door te rekenen.

Het is wel mogelijk om op afspraak een naar een machine te komen kijken