U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in Euro en zijn inclusief 21% BTW. De prijzen zijn inclusief 21% BTW en de wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage. Deze worden apart bij de producten vermeld.

De op deze website getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Hoewel wij alle moeite doen om onze prijzen correct weer te geven, kan het gebeuren dat wij een foutieve prijs hanteren. Mocht dit het geval zijn, dan word u daarvan direct op de hoogte gebracht na uw bestelling. U heeft dan uiteraard het recht uw bestelling te annuleren. Bij het hanteren van een foutieve prijs behouden wij ons het recht om de bestelling eenzijdig te annuleren.

  

Verwijderingsbijdrage.


Alle verwijderingsbijdrages worden door ons vermeld bij de producten. Voor meer informatie over deze bijdrage kunt u contact opnemen met de NVMP via het (gratis) infonummer 0800-024002. De verwijderingsbijdrage wordt van overheidswege opgelegd en de prijs verschilt naargelang het product.

 

Vervoerskosten


Let op: veel artikelen worden zonder verzendkosten geleverd, dit wordt aangegeven bij de artikelomschrijving.Afhalen: GRATIS
De kosten van verzenden worden weergegeven bij de productinformatie.
Afleveringen in het buitenland (buiten Belgie) zijn ook mogelijk. Neem voor de mogelijkheden en de kosten contact met ons op via info@ultrasone-reiniger.be

 

Kosten betalingsverkeer.


Afhankelijk van de door u gekozen betalingsvorm kunnen de volgende kosten in rekening gebracht worden:

Contante betaling bij afhaling: GRATIS
Vooruitbetaling: GRATIS
Paypal : GRATIS