Tel. 0183 - 510779Openingstijden 08 - 20u (ma t/m za)
onze vermelding op www.keurmerk.info
Menu

Levering

Wij bezorgen zand en grind / split door geheel Nederland en België exclusief de Waddeneilanden. Dit voor Nederland voor een vast laag tarief van 40 euro! Voor Vlaanderen (BE) en Zeeuws-Vlaanderen (NL) kan er een geringe toeslag zijn, informeert u hier graag naar. Per soort kunt u aangeven hoeveel u wilt bestellen en of u het geleverd wilt krijgen in een bigbag of losgestort (zand / puin / grond / grind / split).  Onze bigbag’s hebben een inhoud van 1m3 (1x1x1m). Grotere hoeveelheden kunt u losgestort bestellen.

Levering splitplaten

Indien u splitplaten besteld worden deze verpakt op een pallet. De pallet worden geleverd met een vrachtauto en dienen dus nabij een makkelijke standplaats van de vrachtauto te kunnen worden gelost. U kunt bij uw bestelling uw voorkeur voor de loslocatie aangeven, wij zullen hierbij rekening houden met het lossen. Let u erop dat de loslocatie bereikbaar is voor een kleine vrachtauto. Wanneer u twijfels heeft of de locatie geschikt is, neemt u contact met ons op, wij zullen dit en eventuele andere opties met u overleggen.

Levering splitplaten 97% binnen 2-3 werkdagen na bestelling.

Leveringskosten in Nederland zijn € 40,- incl BTW
Leveringskosten in België zijn € 75,- incl BTW

Levering Bigbag's

De bigbag’s grind of zand worden geleverd met een vrachtauto met oplegger en dienen dus nabij een makkelijke standplaats van de vrachtauto te kunnen worden gelost. U kunt bij uw bestelling uw voorkeur voor de loslocatie aangeven, wij zullen hierbij rekening houden met het lossen. De vrachtauto kan lossen tot ca 4,0m uit het hart van de trailer.

Let u erop dat de loslocatie bereikbaar is voor een vrachtauto met oplegger, deze heeft een lengte van ca. 18,00m en een breedte van ca 2,50m. Wanneer u twijfels heeft of de locatie geschikt is, neemt u contact met ons op, wij zullen dit en eventuele andere opties met u overleggen. Er kan hierbij een meerprijs aan verbonden zijn. 

Onze bigbag’s staan niet op pallets. De lege bigbag hoeft niet te worden geretourneerd.

Levering bigbag’s binnen 5 werkdagen na bestelling.

Een vrachtauto met oplegger voor de levering van bigbag's                           Het lossen van zand en het laden van bigbag's

 

Levering losgestort

Losgestorte producten wordt geleverd met een kiepauto, deze kiept achterwaarts op de loslocatie. U kunt bij uw bestelling uw voorkeur voor de loslocatie aangeven, wij zullen hierbij rekening houden met het lossen.  Een voldoende draagkrachtige ondergrond is gewenst om spoorvorming van de banden te voorkomen.

Levering losgestort binnen 2 werkdagen na bestelling.

Uit het bestelmenu volgen de bezorgkosten.

Een vrachtauto voor losgestort grind

 

Levering worteldoek          

Worteldoek is verpakt in een pakket en zal door een koeriersbedrijf bij u thuis worden bezorgd. Indien u niet thuis bent zal dit nogmaals later worden aangeboden of indien mogelijk bij de buren worden bezorgd.    

Levering anti-worteldoek binnen 2 werkdagen na bestelling.