Tel. 0183 - 510779Openingstijden 08 - 20u (ma t/m za)
onze vermelding op www.keurmerk.info
Menu

Grind verspreiden

Indien u over een groot perceel of oprit beschikt waarop u grind wilt aanbrengen is het geen plezierig werk dit zelf met de hand te gaan uitvoeren.
Naast het leveren van grind zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van het grind of split.


Grind verspreiden

Wij beschikken over vakkundige mensen en het juiste materieel om het grind te verspreiden.
Een strak tuinpad van gelijke breedte of een kronkelend pad welke een natuurlijk karakter moet kennen, een ronde of rechte oprit, elke gewenste oppervlakte, vorm en dikte is door ons te realiseren.
Onze medewerkers kennen de verschillende soorten grind en spreken voor aanvang van de werkzaamheden alles met u door zodat zij het werk juist kunnen uitvoeren.
Het vlak maken van de bestaande ondergrond, eventueel aanbrengen van een worteldoek en tot slot het verspreiden van het grind, split of zand, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Het aanbrengen van het grind zal over het algemeen worden uitgevoerd door twee van onze medewerkers welke voorzien zijn van een shovel met hulpstukken en de benodige handgereedschappen.

Voor het aanbrengen van dunne lagen over grote oppervlakten beschikken wij over een zogenaamde splitstrooier, welke hiermee een zeer geringe en constante laagdikte kan realiseren.


Grind leveren en verspreiding in één hand

Doordat wij zowel het leveren als het verspreiden van het grind of split kunnen verzorgen bieden wij u het gemak met één partij te werken.
Wij kennen ons product en zijn daardoor in staat deze op de juiste wijze te verwerken.

Grind aanbrengen

Grind verspreiden

Grind aanbrengen Grind verspreiden met een shovel

 

Neemt u voor een vrijblijvende offerte gerust eens contact op.

E: info@zandensplit.nl
T: 0183-510779