Tel. 0183 - 510779Openingstijden 08 - 20u (ma t/m za)
onze vermelding op www.keurmerk.info
Menu

Icy Blue split

Icy Blue split

 

Icy Blue split is een split van marmer, met ijsblauwe en grijze kleurtinten.
Het is een siersplit die zich perfect laat combineren met zwarte natuursteen tegels, hiermee creeert u gegearandeerd een chique uitstraling!

Met betrekking tot de levering hebben wij de volgende mogelijkheden;
In bigbag van 1m3 of losgestort, neem voor de laatste contact met ons op. Losgestort is voordelig bij grotere hoeveelheden, vanaf ca. 6m3.

Het is verkrijgbaar in twee fracties;

8-16mm
16-25mm

Icy Blue split toepassen

Deze redelijk harde split is bij uitstek geschikt voor het aanleggen van tuinpaden en voor siertuinen, maar in combinatie met splitplaten ook voor op uw oprit of parkeerplaats. Deze houden de split op zijn plaats en werken mee aan het opvangen van de belasting. Men ziet Icy Blue split vaak in siertuinen met een Japanse stijl, maar ook is het graag gezien als aanvulling langs natuursteen tegels op het terras. Door deze vele toepassingen is het een echte 'allrounder' in ons assortiment.
Icy Blue split 8/16mm wordt vaak in de tuin en langs natuursteen toegepast.
De split in de grotere maat 16/25mm vind men vaak op opritten, daar de grotere split hier beter tot zijn recht komt. Het is raadzaam een worteldoek toe te passen, omdat onkruid afbreuk doet aan de chique uitstraling die deze steen kent.

De kleur van Icy Blue split

Het heeft een mooie ijsblauwe tot grijze kleur. Door de ijstinten lijkt de split een enigzins doorzichtig karakter te hebben, welke het een aparte en chique uitstraling geven. Icy Blue is een split welke een hoge weerstand kent tegen verkleuring, waardoor u er lang plezier van kunt hebben.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren