Losgestort grind bestellen

Grind losgestort, is dat ook mogelijk? Deze vraag krijgen wij vaak van onze klanten. Het antwoord is dat losgestort grind pas interessant is bij grotere hoeveelheden, vanaf ca 10ton.
Door deze grote hoeveelheid losgestort te leveren kunnen de transportkosten laag worden gehouden. Bij kleinere hoeveelheden is het qua prijs juist interessant deze in bigbag te laten vervoeren. Dit gebeurd dan in combinatievracht, waardoor de vrachtauto niet alleen speciaal voor u rijdt.

 

losgestort grind

Losgestort grind: levering d.m.v. een vrachtauto met trailer

Aandachtspunten bij de bestelling van losgestort grind

Omdat de vrachtauto vol tot bijna vol geladen is en hierdoor erg zwaar, is het noodzakelijk dat deze op een grote losplek kan staat, waar de vrachtauto zijn lading kan kiepen.  De ondergrond dient ook draagkrachtig genoeg te zijn om het gewicht van de vrachtauto te kunnen dragen.  De vrachtauto kan wel 50 ton wegen, ca 35x het gewicht van uw auto.
Indien u niet beschikt over een stabiele ondergrond is er ook nog de mogelijkheid gebruik te maken van een vrachtauto met alle wielen aangedreven. Deze kan door minder draagkrachtige grond rijden.
Het voordeel van losgestort grind is dat u zelf de loslocatie kunt bepalen (mits bereikbaar) en de vrachtauto al rijdende kunt laten kiepen. Hierdoor is de hoeveelheid al aardig verdeeld over het oppervlakte!

 

 

Levertijd van losgestort grind

Indien u grind losgestort besteld kunt u altijd zelf een voorkeur aangeven voor de leverdag en tijdstip. Levering is meestal al de volgende dag (of later indien gewenst) mogelijk!


Losgestort grind bestellen bij Zandensplit.nl

Indien u bij ons losgestort grind besteld kunt u altijd rekenen op;

Een deskundig advies
Een scherpe prijs
Een kwaliteits product
Een snelle levering

Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op, of ga direct naar ons aanbod!