Bigbag grind, de voordelen

In deze blog geven wij u achtergrond informatie over het kopen van grind in een bigbag.

Grind kan in twee manieren worden geleverd; losgestort en in bigbag’s


Losgestort grind is interessant voor grotere hoeveelheden, vanaf ca 10m3. Door dit losgestort te leveren kunnen de transportkosten laag worden gehouden.  U dient dan wel zorg te dragen voor een grote losplek, waar de vrachtauto zijn lading kan kiepen.  De ondergrond dient ook draagkrachtig genoeg te zijn om het gewicht van de vrachtauto te kunnen dragen.

Losgestort grind
Een Kiepauto voor losgestorte levering

Levering kan al binnen 1 tot 2 werkdagen na bestelling plaatsvinden.               

Bigbag grind is interessant bij kleinere hoeveelheden, onder de ca 10m3. Door de combinatievracht waarmee dit wordt uitgevoerd kunnen de transportkosten laag worden gehouden en hiermee ook de totaalprijs. De bigbag’s worden geleverd met een vrachtauto met een trailer, welke kan lossen tot ca 5,0m uit het hart van de trailer. U kunt een voorkeur voor de loslocatie aangeven!

Bigbag grind
De bigbag's

Een voordeel van een bigbag is dat deze makkelijk op de juiste locatie is te plaatsen en het grind bij elkaar houdt. Hierdoor blijft uw tuin netjes.
Een ander voordeel is dat u, door het uit de bigbag te scheppen, de hoeveelheid niet in 1 keer hoeft te verwerken, maar dit kunt doen wanneer het u uitkomt.  De bigbag heeft een inhoud van 1m3 (1000ltr), met de afmetingen lxbxh van 1,0mx1,0mx1,0m. De bigbag is gemaakt uit gecoat PP doek, welke een hoge treksterkte kent. Door de 4 hijslussen en de vlakke dichte onderkant is de bigbag gemakkelijk op de exacte plek te positioneren.
Levering zal binnen 5 werkdagen na bestelling plaatsvinden.

Opruimen van de bigbag

De lege bigbag kan gemakkelijk worden opgevouwen tot redelijk compacte afmetingen. Hierdoor kan deze in de kliko worden gedeponeerd.
Het voordeel is dat u voor het gehele proces van bestellen tot opruimen uw huis en tuin niet hoeft te verlaten!


De voordelen van een bigbag grind kopen bij Zandensplit.nl

Wanneer u ervoor kiest bij zandensplit.nl te kopen, kiest u voor kwaliteit en een goede service.
Bij ons bij u verzekerd van een goede service. Hieronder enkele voorbeelden.

  • U krijgt altijd direct contact met een deskundige medewerker
  • Wij leveren ook blanco bigbag's voor hoveniers
  • Wij kunnen alles uit voorraad leveren
  • Wij leveren altijd binnen 5 werkdagen, maar meestal sneller
  • Wij werken met een transportbedrijf dat graag meedenkt over de plaatsing en van tevoren met u contact opneemt teneinde de exacte plaatsing te bepalen.