Ardenner split kopen 

Ardenner split wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Er zijn mensen die Ardenner split in de siertuin gebruiken, er zijn er ook die het op de oprit toepassen, hiervoor is het ook uitstekend geschikt.


Over Ardenner split.

Ardenner split is de laatste jaren erg populair geworden in ons land.
Dit komt vooral door de mooie grijzige kleur (donkere kleuren worden vaak als chique ervaren) en de aantrekkelijke prijs. Doordat het in Belgie gewonnen wordt kunnen de transportkosten laag blijven en wordt het totaalplaatje dus aantrekkelijk.

Welke gradatie te kiezen?
Er zijn verschillende gradaties te verkrijgen;

8/16mm
14/22mm

Over het algemeen geldt dat een kleinere fractie, dus de 8/16mm als mooier / chiquer wordt ervaren. Indien u het echter toe wilt passen op een oprit of een parkeerterrein zal een grotere fractie van 14/22mm beter tot zijn recht komen.

Waar u op moet letten als u Ardenner Split gaat kopen.

Wanneer u Ardenner Split gaat kopen, kunt u dit het beste doen bij een leverancier die levert vanuit één groeve. Er zijn aanbieders die opgekochte partijen aanbieden. Hierdoor kunt u te maken krijgen met kleur en maat verschillen. Door uw Ardenner split te kopen vanuit één groeve voorkomt u dit soort problemen.

Ardenner Split kopen bij Zandensplit.nl

Wanneer u kiest voor zandensplit.nl kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar bent u ook verzekert van een deskundig advies en een goede service. Dit naast het feit dat wij vanuit één groeve leveren. Bent u bij ons verzekerd van een goede service. Hieronder enkele voorbeelden.

  • U krijgt altijd direct contact met een deskundige medewerker
  • Wij kunnen altijd uit voorraad leveren
  • Wij leveren altijd binnen 5 werkdagen, maar meestal sneller
  • Wij werken met een transportbedrijf dat graag meedenkt over de plaatsing en van tevoren met u contact opneemt teneinde de exacte plaatsing te bepalen.

08-01-2013